реклама

реклама

Міський голова Сергій Ананко розповів, що влада добре знає про стан доріг у місті та проінформована про велику кількість дорожніх ям на вулицях Трипільська, Соборна, при в’їзді у Смілу та на інших ділянках, пише smila-ua.com

У СКП «Комунальник» вже давно сформовану бригаду працівників, які готові приступити до ремонту міських доріг. Місто має гроші на оплату робіт з усунення аварійної ямковості. Але є одне але…

279902816_4960999527288379_5462106137062814373_n

Виникла критична ситуація з Державною казначейською службою. Казначейство зараз не може пропускати проплату коштів на різні потреби, окрім тих, які стосуються воєнних цілей.

Таким чином, міська влада не може проплатити кошти за асфальтобетон і бітум.

Смілянська влада вже й так взяла у борг на 400 тисяч гривень матеріалів для ремонту доріг. Постачальник більше у борг не дає. Влада готова хоч завтра проплатити ці кошти. Але казначейство не пропускає рахунки.

Міський голова сказав, що він співпрацює з головами Черкаської РВА і ОДА, щоб вирішити проблему з казначейством. Але поки що є ряд бюрократичних перепон.

Наразі очільник міста просить смілян потерпіти. Як тільки вирішиться питання з проплатою коштів – у Смілі відразу відремонтують дороги.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100