реклама

реклама

У Катеринополі на Черкащині планують перейменувати вулицю Комарова, названу на честь радянського космонавта, уродженця Москви, Володимира Комарова.

perejmenuvannya-vulyczi-1024x754

Про це повідомляють «Вісті Черкащини».

Ініціатором перейменування виступили самі мешканці, які висловили бажання вшанувати свою вулицю іменем полеглого Героя Анатолія Федоренка, що загинув 30 квітня 2022 року в Сєверодонецьку, захищаючи свободу та територіальну цілість України від російських окупантів.

Поштовхом до такого рішення послужило те, що полеглий Герой жив на цій вулиці. «Він був не лише хоробрим воїном, патріотом, але й дуже хорошою людиною, гарним сусідом, – кажуть мешканці мікрорайону. – Правильне рішення. Досить поклонятися росіянам. У нас свої Герої».

Відтак на черговому засіданні комісії з перейменування Катеринопільської селищної ради було розглянуто це питання. «В ході засідання члени комісії прийняли рішення: розпочати процедуру перейменування вулиці Комарова згідно з Положенням про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської територіальної громади», – інформують у селищній раді.

Марина Камінська

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Коля 20.06.2022 11:05
Ось чим займаються чиновники!!наче других проблем нема
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100