Траса Черкаси-Кіровоград поповнилась новим рекреаційним пунктом, який збудували місцеві лісівники на території Грушківського лісництва Кам’янського лiсгоспу.

«72 квартал» є не лише місцем відпочинку проїжджих гостей та місцевих жителів, а й засобом боротьби з засміченням лісових масивів.

За словами директора лiсгоспу Вiталiя Вереса, проблема з засміченням насаджень вздовж автомагістралі стала справжнім стихійним лихом для лісу. В пожежонебезпечний період – ще й додаткова загроза загорання та поширення лісових пожеж.

Тому, аби певним чином дисциплінувати водіїв та заохотити до більш бережливого ставлення до природи, лісівники спорудили спеціальну зону відпочинку, створивши комфортні умови для перепочинку з дороги та дозвілля. Поблизу рекреаційного пункту облаштували і спеціально відведене місце для сміття, повідомляють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Гость 27.09.2012 22:52
снова всё засеруть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Тарас 27.09.2012 22:18
Лучше бы вы дороги построили или хотя бы отремонтировали , все дороги в Черкасской области надо назвать губернаторскими или именем Тулуба и Одарыча , хуже дорог в Украине я невидел.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100