реклама
Sucurity Police

реклама

Чигиринські рятувальники спільно з ДП «Чигиринське лісове господарство» провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації пожеж в природних екосистемах, повідомляють у ГУ ДСНС України в Черкаській області.

Без імені


За задумом, умовну пожежу в лісовому масиві виявлено завдяки відео нагляду на пункті спостереження Чигиринської лісопожежної станції.

Першими до місця загорання прибув оперативний розрахунок лісівників із лісопожежним модулем. Після проведення розвідки та гасіння пожежі, їм на допомогу з лісгоспу спрямовано пожежну автоцистерну, а також тракторну техніку з плугом та ґрунтометом.

Відповідно до інструкції взаємодії, до гасіння пожежі в лісі були залучені також сили і засоби 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Особливо важлива була участь у боротьбі з вогнем автомобілів високої прохідності на базі «ЗІЛ» та УАЗ-469, які  спеціально обладнані для гасіння пожеж в природних екосистемах.

Під час проведення навчань відпрацьовані тактичні схеми гасіння лісових пожеж за умов високого класу пожежної небезпеки та сильного вітру. Водночас вдалось перевірити оперативність спеціальних служб та організацію зв’язку та взаємодії.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Яків Миколайович 28.06.2022 00:15
Цитую Холмс:
Зайве паливо??? Які навчання?

Ви готові тушити пожежу без попередніх тренувань? ДСНС чекає на вас! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Холмс 27.06.2022 21:04
Зайве паливо??? Які навчання?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100