реклама

реклама

25 червня в селі Новоселиця на Катеринопільщині відбулась церемонія прощання з 22-річним воїном Олександром Руслановичем Клименком, що поліг, захищаючи Україну від російських загарбників, 22 червня 2022 року на Донеччині.

289180815_381466407299176_6112662523857087625_n

Про це пишуть «Вісті Черкащини».

«Олександр до останнього був вірний військовій присязі, стоячи на захисті територіальної цілісності та незалежності своєї Батьківщини», – наголошують у Катеринопільській територіальній громаді.

Народився Герой 13 лютого 2000 року в селі Луківка на Катеринопільщині. Ходив у Пальчиківську школу. Згодом родина переїхала до Новоселиці, й він продовжив навчання тут та в Катеринополі. Потім вивчився на залізничника в Знам’янці. Працював у Єрках на залізниці, а з часом – у Києві в метрополітені.

«Чуйний, добрий, працьовитий, завжди допомагав батькам. Хороший, спокійний. Просто миле дитя. Мав багато друзів», – так характеризує Олександра катеринопільчанка Наталія Гуцалюк, яка знала його особисто.

«Саша, згадую тебе хлопчиком, який так любив життя, свою сім’ю, був справжнім захисником і опорою для мами і своїх сестричок, був справжнім господарем у своїй родині, між однолітками вирізнявся дорослими поглядами на такі звичні дитячі пустощі, завжди любив правду! Дуже рано ти став дорослим! Дуже дякую тобі за тихі ночі і дні, мирні ранки нашого краю, дякую мамі Любі за сина. Низько вклоняюся я тобі і дякую за твою життєву позицію, за твоє життя, яке ти віддав за наше майбутнє», – звертається до полеглого Лариса Меженна, вчителька української мови та літератури з Новоселиці під інформацією про його загибель.

У скорботі залишились мати, вітчим, сестри, родичі й друзі.

Царство Небесне Герою та вічна пам’ять! Родичам та близьким – щирі співчуття!

Тетяна Івашкевич

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100