реклама
Sucurity Police

реклама

Навесні в Україні стартувала ініціатива “Сади Перемоги” її метою було забезпечити продовольчу безпеку країни в умовах війни, щоб кожен українець міг самостійно виростити для себе та своєї родини овочі на городі, дачі чи навіть на клумбі біля багатоповерхівки. Але українці пішли далі – вони вирощують урожай не лише для себе, а й для тих, хто цього потребує – наших військових та переселенців. Наприклад, у Чигиринській громаді на Черкащині вже виростили і передали захисникам сотні кілограмів овочів, повідомляє SEEDS.

290607757_1004972813715066_3392909367729636114_n

“В селі Тіньки зібрали перший рясний урожай кабачків, які дружно висадили та доглядають жителі нашої громади. Майже 240 кг овочів вже передані для харчування:

  • наших захисників;
  • внутрішньо переміщених осіб, які проживають у тимчасових прихистках громади;
  • підопічних Територіального центру соціального обслуговування;
  • пацієнтів Чигиринської багатопрофільної лікарні.

Щиро дякуємо кожному, хто розуміє важливість цього проекту та допомагає. У кожного із нас зараз є свій фронт. Наші Збройні Сили України кують Перемогу на полі бою, а ми плекаємо її на полях Чигиринщини”, – повідомили у Чигиринській територіальній громаді.

Учасники ініціативи “Сади Перемоги” по всій країні не збираються зупинятися, тому чекайте нових повідомлень від невтомних бійців продовольчого фронту.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100