реклама

реклама

Окремих міських програм з інтеграції та забезпечення потребами, дотримання прав ВПО в Черкасах не приймалося. Водночас, заходи місцевих програм поширюються на переселенців, які проживають в Черкасах.

Також на сьогодні готуються зміни до міської соціальної програми «Турбота» в частині щоквартального забезпечення внутрішньо-переміщених осіб продуктами харчування та засобами для санітарно-гігієнічних потреб.

Крім того, для можливості вирішення житлового питання, міська влада «винайшла приміщення колишньої дитячої поліклініки», що після ремонту вмістить 350 осіб.

Про це «Прочерку» повідомили у департаменті соцполітики Черкаської міськради.

003

Читайте також:

У Черкасах запровадили новий проект для дітей-переселенців

У обласній владі повідомили, скільки вільних місць для проживання ВПО на Черкащині

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #2 kot95k1 07.07.2022 15:50
А це випадково не бувша дитяча поліклініка по вул,Благовісній ?! Якщо це та ж будівля, то там потрібно провести капітальний ремонт. Адже щоб досягти рішення на виселиння дитячої поліклініки з цієї будівлі і перенести її в Соснівку в першу поліклініку так мер, інспектори гвалтували про страшенно аварійний стан цієї будівлі, безнадійність інженерних комунікацій і т.А тепер вони вже відремонтують цю будівлю. Як бачите, рано чи пізно, а ПРАВДА всерівно випливе на поверхню. Так що нічого брехати !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 1 06.07.2022 19:48
Ключевое слово—После ремонта.Бондаренко и К уже определились подрядчиком?Чисто случайно это будет своя фирмач наибольшей стоимостью ремонта .Все как всегда.ничего нового.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100