реклама

реклама

У липні-серпні цього року ЗСУ отримають можливість провести спецоперацію, в результаті якої буде звільнено Херсонську та Запорізьку області, передають Патріоти України.

08152137_6pz7fn_0ffbe9vb9j_d87

Голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 років), генерал армії України уродженець Звенигородщини Микола Маломуж розповів у інтерв'ю Главреду, що вже в середині літа буде фактично завершено перший етап підготовки резерву та навчання на новітніх зразках Західної техніки та озброєння, які сьогодні надходять в Україну.

Також Маломуж зазначив, що поки Путін зосереджений на Сході, на Луганській і Донецькій областях, резерви Росії обмежені. Тому ефективний наступальний сезон може початися в другій половині липня-серпня на сході України.

"Я вважаю, що наступальні операції по оточенню Херсона будуть відбуватися дуже активно, зокрема, ми будемо пробивати шляхи до моря, щоб створювалися умови для оточення ворога. У Росії немає мотивації тримати Херсон, якщо буде оточення - є мотивація тікати. Тому, що російські військовослужбовці будуть або знищені, або взяті в полон. Поки перешийок для виходу не заблокований, тому їм треба бігти раніше", - зазначив Маломуж.

Для цього нам треба створити потужний тиск на ворога як на Херсонському, так і на запорізькому напрямку, вважає генерал.

"Це може бути перша стратегічна наступальна операція на півдні України. Тобто, в цілому, мова йде про звільнення півдня в серпні. Всі передумови для цього або вже є, або створюються зараз. Я вважаю, що ми в змозі це зробити, і за три-чотири тижні ми можемо реалізувати великі наступальні операції", - підсумував Маломуж, додавши, що звільнений буде не тільки Херсон, а й Запорізька область.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #6 Версія 09.07.2022 08:28
Вже на городах кури гребуться і сокочуть про той наступ у серпні: Арестович, Буданов і британська розвідка вже язики позбивали. А в Черкасах ще таємниця таємниць. Вся Україна вже в одному танку, то хоч не ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 щука 09.07.2022 06:53
трепло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Ребус 08.07.2022 21:37
З такою інформацією слід звертатись за відповідними адресами, а не ляпотіти в соцмережах. А може це професійна "багатоходівка"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Чип 08.07.2022 20:00
А от не триндіти для колишніх генералів ніяк не можна? Всі рятують Неньку, як підуть у відставку... Пане Микола, Ви ж генерал.десь навіть розвідник. про військову таємницю чи про ДСК мабуть щось чули...Чи хоча б елементарне про золоте мовчання....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 ЮЗР 08.07.2022 19:15
Нафиг такое разглашать 8) Что б сепары знали? ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Запамятайте цей його пост 08.07.2022 18:43
Ми до нього ще повернемось.
А зараз подивимось, чим відповість йому ще один черкаський "стратєх" Гриценко, коли зі схованки вибереться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100