реклама Делікат

Віктор Пономаренко загинув 13 липня 2022 року на Донеччині, виявивши стійкість та мужність, під час виконання бойового завдання. Був командиром відділення десантно-штурмового взводу.

Народився Віктор у м. Селидове Донецької області 1 червня 1998 року. Після закінчення школи відразу пішов до лав Збройних Сил України- спочатку як доброволець, потім підписав контракт. З 2019 року виконував бойові завдання в Донецькій та Луганській областях. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Указом Президента України 11 квітня 2022 року Віктор ПОНОМАРЕНКО нагороджений медаллю “За військову службу Україні”.

4027bf7b28d677f2f7b70cf869ca1ef5

20 липня відбулася церемонія прощання з нашим захисником, яка зібрала скорботну громаду. У церемонії поховання взяли участь близькі та родичі, жителі громади, побратими, друзі. Жителі громади уклінно проводжали в останню путь нашого Героя — Віктора ПОНОМАРЕНКА. Поховання відбулося з усіма військовими почестями, на його честь пролунали залпи військового салюту. Вічний спокій Герой знайшов в нашому місті, оскільки у Корсунь-Шевченківському нині проживає його родина.

У червні йому виповнилося лише 24 роки, попереду мало б бути все життя… Дякуємо тобі, Героє, за відвагу і мужність, за те, що ціною свого життя захистив рідну землю. Своїм подвигом ти заслужив вічну пам’ять і вічне життя! Сьогодні нашу країну називають суцільною раною. Без упину болить душа, бо від нас на небеса йдуть найсміливіші, наймужніші, зовсім юні хлопці, цвіт української нації.

Віктор назавжди залишиться в пам'яті своїх знайомих та рідних прекрасною людиною, найвірнішим другом. Смерть найріднішої людини для родини – велике горе та велике випробування. Висловлюємо щирі співчуття матері, брату, сестрі та бабусі, а також всім близьким та рідним загиблого захисника! У цю гірку мить щиро поділяємо горе Вашої сім’ї та сумуємо разом із Вами.

Слава Україні! Слава Героям!

Про це пише Корсунь-Шевченківська міськрада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100