реклама

реклама

У Черкасах через затримки з будматеріалами не можуть виконувати ремонти в житлових будинках та прилеглих територіях. Складності виникли через логістику, а також несвоєчасну оплату послуг населенням, розповіла заступниця директора управлінської компанії Ольга Протасенко, пише Суспільне

Біля будинку на вулиці Смілянській ремонтники лагодять ґанок перед під’їздом. Працівник управлінської компанії Олександр розповів, що сходи розсипатись почали від давності та стали аварійними. Тож нині їх заливають бетоном наново.


У сусідньому районі міста ремонтники реставрують дитячий майданчик: укріплюють каркас, зварюють металеві деталі та замінюють дошки. Заявку на ремонт місцеві жителі подали декілька днів тому, пояснив зварювальник Іван Авраменко. За його словами, пошкоджень не багато, тож невдовзі тут знову зможуть бавитися діти.

"Роботи це не складні просто реставрація, стійки прогнили, треба їх трішки укріпити, щоб дитина не впала. До вечора буде готове все, діткам буде безпечно на гірку залазити", – пояснив пан Іван.

Мешканки прилеглого будинку пані Надія та Галина вважають, що територія для дітей має бути безпечною.

"Там діти гуляють, треба, щоб воно добре стояло, щоб вони не падали, не отримували травми. Війна війною, а ми живемо і треба думати про краще. Щоб наше місто було красиве, доглянуте", – розповіла пані Надія.

8f3a61f1cb87e899

За словами пані Галини, клумби поблизу будинків підіймають настрій та налаштовують на позитив:

"Ми ж живемо тут і, дай Боже, будемо жити. Дай Боже буде перемога за нами й, надіємось, скоро", – додала жінка.

Зі слів заступниці директора управлінської компанії Ольги Протасенко у літній період щороку роблять фасадні роботи та ремонтують вуличне обладнання. Проте цьогоріч не все задумане вдасться здійснити:

"Щоденно з'являються заявки десь полагодити гойдалку чи лавочку, тобто загальні ремонти які проводять на вулиці. Не зупиняємо роботи з ремонту покрівель. Правда з настанням воєнного стану виникли деякі збої з постачання, бо поставляли в основному це Білорусь та Харків. Нині є збої, тож стараємось ремонтувати частково, бо з матеріалами є проблеми нині".

8df8022825ab9dea

Аби біля будинку відремонтували пошкодження, мешканцям необхідно подати заявку в абонентський відділ, пояснила Ольга Протасенко. Утім, якщо мешканці багатоповерхівки мають велику заборгованість за комунальні послуги, роботи не проводитимуть.

"За черговістю перевагу надаємо ремонту тих будинків, де оплата за послуги здійснюється вчасно. Утім нині практично в усіх будинках є незначні заборгованості".

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Зорро 25.07.2022 08:48
"Хренова якість" в дії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Прилегла територія 23.07.2022 22:31
Полагодьте двір у Смілянській 2. Таксисти відмовляються туди їхати із-за ям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Смешно. 23.07.2022 19:54
Работают на камеру...Задача прокладки под именем Нова якість,выкачка денег,а не ремонты.Деньги идут в карманы приближенных,от чётов о выполненных работах нет,но власть это устраивает,инте ресно с чего это...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100