реклама

реклама

Звернення до Ради національної безпеки і оборони України, Верховної Ради України про пришвидшення розгляду законопроєкту про заборону діяльності церков та інших релігійних організацій, які підпорядковуються Московському патріархату та несуть загрозу національній безпеці України, ухвалили депутати Черкаської міськради на сесії. Відповідне рішення підтримали 34 народні обранці.

300202031_379639677656487_6468089610627060340_n

«В Україні продовжує свою діяльність по суті своїй – розгалужена всеукраїнська розвідувально-диверсійна структура, яка всі ці роки працювала і продовжує працювати на користь путіна – російська православна церква в Україні. Багато фактів свідчать про те, що діяльність Української Православної Церкви Московського патріархату підриває територіальну цілісність, соборність та державність України, спрямована на підтримку геноциду українського народу і несе пряму загрозу життю, здоров`ю, безпеці, честі та гідності українців.

Ми, депутати Черкаської міської ради від імені Черкаської міської територіальної громади звертаємося до Вас щодо пришвидшення розгляду проєкту про внесення змін до Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», прийняття якого заборонить діяльність Української Православної Церкви Московського патріархату та інших релігійних організацій, які входять до структури і є частинами релігійної організації, керівний центр якої знаходиться за межами України в державі, яка законом визнана такою, що здійснила військову агресію проти України.

Усвідомлюючи свою відповідальність перед виборцями, вважаємо неприпустимим подальше існування та діяльність УПЦ МП в Україні. Наголошуємо, що саме така активна патріотична позиція державної влади усуне загрози російського втручання у внутрішні справи України, забезпечить єдність українського суспільства і держави у протистоянні агресору і стане вагомим фактором майбутньої перемоги», – серед іншого, ідеться у зверненні.

Про це повідомляє сайт ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 СОЛДАТ 19.08.2022 10:28
Цитую піфа:
ну нарешті

В честь такоі подіі було б непогано повісити пару кацапів :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 правда 19.08.2022 10:00
Але ж як гордо стоїть Казарян Цікаво, порішав вже з забудовою дніпрових схилів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 піфа 19.08.2022 09:59
ну нарешті
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100