реклама

реклама

Під час виконання службових обов’язків обірвалося життя двох військовослужбовців із Корсунь-Шевченківського, що на Черкащині.

Інформацію виданню “Вичерпно” підтвердила речниця Черкаського обласного ТЦК Аліна Кривошея.

fotoram.io_-672x418

Захищаючи Батьківщину, 19 серпня загинув солдат Юрій Олександрович Купрєєв. Чоловік народився 18 березня 1989 року. На війні був старшим навідником гармати гаубичного взводу артилерійської батареї. Поліг у запеклому бою поблизу міста Бахмут Донецької області.

20 серпня перестало битися серце солдата Моренка Сергій Васильовича, 1977 року народження. Був стрілком-помічником гранатометника. Помер під час виконання службових обов’язків внаслідок гострої серцевої недостатності.

“Сергій – учасник бойових дій в зоні АТО 2015-2016 рр. в складі 79-тої аеромобільної десантно-штурмової бригади. Перед повномасштабним вторгненням поїхав на роботу за кордон, після 24 лютого повернувся і добровільно став до лав ЗСУ на захист України”, – пишуть на сторінці газети “Надросся”.

Прощання із бійцем триває в ці хвилини в Свято-Іллінській церкві у Корсуні-Шевченківському. Поховають військовослужбовця на центральному міському цвинтарі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100