реклама

реклама

Депутати обласної ради звернулися до Президента Володимира Зеленського та голови ВРУ Руслана Стефанчука щодо обвинувачень, які поширюються в соцмережах на адресу начальника ЧОВА Ігоря Табурця.

DSC_8829

Йдеться про допис нардепа Віталія Войцехівського. Такі звинувачення, вочевидь, мають на меті знищити репутацію посадовця.

- Співпрацюючи з начальником ЧОВА, ми мали можливість оцінити його роботу, і вважаємо доцільним зазначити, що інформація, наведена у повідомленні, не містить конкретних фактів. За час перебування на посаді Ігор Табурець проявив себе порядною людиною та професійним керівником, який постійно вболіває за проблеми області. В умовах постійної загрози обстрілів збройними формуваннями РФ, Ігорю Табурцю вдається забезпечити життєдіяльність області, в першу чергу комунального господарства та інших соціально значущих сфер, налагодити співпрацю з активом області тощо, - йдеться в тексті звернення.

Обласні обранці висловили підтримку очільнику ЧОВА та звернулися до керівництва держави з проханням вжити заходів щодо припинення безпідставних звинувачень стосовно посадовця та не допускати повторення таких ситуацій в майбутньому.

- Вважаємо, що консолідація зусиль всіх органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, недопущення розколу суспільства у воєнний період є найпріоритетнішим для здобуття Перемоги, - зазначено в тексті звернення.

Виконавчий апарат обласної ради

IMG-20220914-WA0000

IMG-20220914-WA0001  

Нагадаємо, до цього депутати Черкаської міської ради підписали відкрите звернення до Президента України Володимира Зеленського та Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука. Вони висловлюють свою підтримку керівнику Черкаської області Ігорю Табурцю та звертаються до вищого керівництва держави із проханням дати належну оцінку діям народного депутата України Віталія Войцехівського, які мають на меті дискредитувати Ігоря Табурця.

Раніше за Табурця заступився Бондаренко.

Нагадаємо, останнім часом двоє нардепів з Черкащини робили заяви зі звинуваченнями на адресу Табурця - це Антон Яценко та Віталій Воцехівський.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Чисте повітря 15.09.2022 21:03
Зайвий ажіотаж. Голова ВА призначений Президентом в умовах воєнного стану. І всякі депутатські пукання ні на що не вплинуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Сидоров. 15.09.2022 05:58
яценко та войцехівський колаборанти при владі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 пуся 14.09.2022 19:54
Дуполизи і пристосуванці! При будь-якому результатіці підписатєлі будуть в шоколаді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 щука 14.09.2022 19:54
А в чому полягає суть справи? Які докази має Войцеховський?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100