реклама

реклама

Черкащанка Юлія Ярошенко під зірковим псевдонімом KAROOKA випустила новий трек «Обіцяй». 7 вересня він з’явився на Youtube, пише ВІККА

Пісня про волю, віру у краще завтра, відданість і любов. Вона відображає стан та почуття жінок, що чекають коханих з війни.

306157072_878709906432136_3273646579507575203_n

«Вона не про сльози і слабкість. Вона про жагу до життя, про ковток вільного повітря. Про забутий на час стан, коли дихається вільно ─ не крізь стиснуті зуби, без кому у горлі, без відчуття «плити на грудях» ─ зазначила Юлія.

Епізоди кліпу біли відзняті у Черкасах, зокрема й у Черкаському музичному коледжі імені С. С. Гулака-Артемовського. У коментарях до відео Юлія додає, що створила цей трек з вдячністю до міста, в якому народилась і виросла.

«Мені хотілось показати місця, з якими пов’язані мої особисті спогади, особливі моменти. Я дуже вдячна директору Черкаського музичного училища  Валентину Хорошому за дозвіл відзняти кадри у святині музичного коледжу ─ органному залі.  Адже це місце вважаю однією з найкращих родзинок Черкас», ─ додає співачка.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100