Фото nat.ua

Фото nat.ua

Померла 58-річна президент компанії «Баядера», лідера горілчаної галузі України – Ольга Нечитайло-Ріджок. Причину смерті Ріджок не повідомляють, відомо тільки, що вона тривалий час намагалася вилікувати онкологічне захворювання, пише ТСН з посиланням на сайт gorlovka.ua.

Ольга Нечитайло-Ріджок народилася в 1954 році в м. Горлівка Донецької області. Закінчила Слов'янський педагогічний інститут. У 1991 році створила «Баядеру» у вигляді малого приватного підприємства, яке спеціалізувалося на продажу імпортних алкогольних напоїв, сигарет, шоколаду і жувальної гумки.

В останні роки Ольга Ріджок постійно входила до рейтингу «ТОП-100 найбагатших українців» за версіями журналів «Кореспондент» і «Фокус». У 2012 році «Фокус» оцінив статки Ольги Нечитайло-Ріджок в $ 362,0 мільйона, віддавши їй 45 місце в рейтингу, і перше місце серед всіх жінок.

Нагадаємо, що компаній «Баядера» - одна з лідерів горілчаної галузі України, яка відома українцям завдяки брендам «Хлібний дар», «Козацька Рада», «Цельсій» та інші, що виготовляються, зокрема, і на заводах «Національної горілчаної компанії» у селі Степанки під Черкасами.

«Спасибі жителям Черкаської та Миколаївської областей, на території яких розташовані наші заводи Національна горілчана компанія і Коблево», – зазначала Нечитайло-Ріджок в одному з коментарів.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Гость 09.10.2012 19:19
Закономерный финал людей, которые наживают богатство на слезах других. Сколько "Баядера" кинула своих работников по зарплате... одному Богу известно... Сомневаюсь, что эти работники в адрес руководства слова благодарности посылали... Теперь Бог ей судья...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 :::::::::::::: 09.10.2012 17:54
Оце так притягнули за вуха інфу до Черкащини!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100