Кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №194, голова громадського об’єднання «Черкаси – твій дім» Петро Чернявський знімається з реєстрації на користь кандидата від партії «Удар» Віталія Кличка», заступника голови обласної організації партії Андрія Кондратенка. Про це кандидати повідомили сьогодні на прес-конференції.

Чернявський своє рішення пояснив тим, що за 20 років топтання на одному місці в країні «нарешті з’явилася нова політична сила з новим лідером, якого знає не тільки Європа, а й весь світ і який не плутає Ахметова з Ахматовою…»


– Тільки можна бути сліпими, щоб не розуміти, що для того, щоб змінити своє життя на краще, треба міняти ту владу, яка 20 років править нашою країною. Тому моє рішення було не спонтанне. Хоча я і не планував такого, але розмірковуючи про долю країни, розумів, що об’єднувати зусилля потрібно, щоб не розпорошити голоси, – сказав Петро Чернявський.

За його словами, в партії «Удар» зібралися його «друзі, однодумці і партнери». А про свого колишнього опонента, а нині соратника Андрія Кондратенка він висловився так:

– Він молодий, але він не горлопан, як деякі кандидати від опозиції, котрі ламають турнікети і більше нічого в житті не вміють. Він зважена людина, а головне, в нього інша ментальність, ніж у тих, хто роками дискредитував себе.

Як зазначив сам Андрій Кондратенко, він «багато спілкувався з паном Петром, знайомий з ним по виборах мера». Запевнив, що їхня співпраця продовжиться і в майбутньому.

Нагадаємо, як раніше повідомляв «Прочерк», у ВО №194 це вже не перші зняття: так, соціаліст Сергій Малиновський знявся на користь самовисуванця Світлани Трофомової, а Леся Островська та Володимир Мамалига зняли свої кандидатури на користь Миколи Булатецького.

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Ужасть 12.10.2012 10:18
Аппазиция рулит... :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Древня професія. 11.10.2012 20:31
Цитую Продаж чи підкуп?:
Цитую Черкассы:
Сколько можно беспошлинно этой проституцией зарабатывать!
Наочні приклади підкупу та продажу.
Після цього ці політики не мають права критикувати прости..., того що в них професія одна і древня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Ню-ню 11.10.2012 15:32
Яке їхало - таке й здибало. Два голоси одного "діяча" плюс три голоси іншого - дорівнює 5. І що воно тобі допоможе, Кондратенко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Виборець 11.10.2012 15:07
Хто це?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #5 Григорій 11.10.2012 14:01
Петя Чернявський - політичний труп.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Продаж чи підкуп? 11.10.2012 13:50
Цитую Черкассы:
Сколько можно беспошлинно этой проституцией зарабатывать!
Наочні приклади підкупу та продажу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Комуніст 11.10.2012 12:13
Не знаю - як хто - а ми свого кандидата поважаємо не лише за партійність, а й за його особисті якості, серед яких продажності, даруйте - "самозняття на користь..."- немає. А конкретно по даній статті мій коментар такий: "Що малося - те сталося". До 14 жовтня (кінцевий термін кандидатських "торгів") ще є час. Хочеться, щоб після голосування не казали, що був лише один кандидат - комуніст Білоусов. Будь ласка, залиштеся ще хтось!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Свободівець 11.10.2012 12:09
Партія Кличка це те саме ,що на минули виборах Сильні від Тігібка. Люди схаменіться, скільки ви вже дозволите себе дурити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Черкассы 11.10.2012 12:03
Не исключено, что будущие депутаты тоже читают Прочерк. Обращаюсь к ним.Подавайте законопроект,ко торый обяжет подобных Пете и Чернявскому кандидатов в случае "самоусунення на користь" платить в местный бюджет ну хотя бы 100 тыс.грн.Сколько можно беспошлинно этой проституцией зарабатывать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100