Минулого тижня тривали роботи з капітального ремонту доріг. У суботу ремонтники майже зробили кільце на перетині вул. Смілянської та 30-річчя Перемоги. Того ж дня уклали нижній шар асфальту на вул. Енгельса (від вул. Ільїна до Гоголя).

– Розпочали роботи на проспекті Хіміків на ділянці в 2 км між тролейбусним парком і підприємством «Металінвест». Щоправда, роботи з асфальтування призупинили в неділю, коли пішов дощ. До речі, завдяки дощу ми моніторимо ситуацію якості асфальтування. На асфальті можуть утворюватися калюжі і, таким чином, ми бачимо, де ремонтники не допрацювали під час ремонту. Таких ділянок декілька: дві з них на вул. Хрещатик – на розі Смілянської і Дашковича, – розповів міський голова Черкас Сергій Одарич.

Нині фіксують ділянки, складаються акти. Згодом при настанні сприятливих погодних умов вони локально будуть відремонтовані. При потребі піднімуть асфальтне покриття на кілька сантиметрів, щоб вода мала можливість стікати до дощоприймачів, повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Довідка

Нині нижнім шаром асфальту укладені вул. Хрещатик, Благовісна, частково Ільїна, Смілянська, Хіміків та Енгельса (від Гоголя до Ільїна).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100