реклама

реклама

Депутата облради від «Батьківщини», довірену особу кандидата у народні депутати Анатолія Семиноги Валентину Коваленко не пустили привітати вчителів та виступити з письменниками у двох найбільших селах Кам’янського району. Про це вона заявила сьогодні під час сесії обласної ради.

На День учителя у Кам’янці довірені особи нардепа Анатолія Семиноги Валентина Коваленко, а також Ніна Голуб були у трьох школах, де привітали вчителів та передали їм літературу про рідний край. Звичайно, зазначили, що це все відбулося за підтримки Семиноги.

– Вже наступного дня, коли я уточнювала інформацію, у яких селах з письменниками виступатиму, то у двох найбільших селах району мені відмовили. Сказали, що після такого візиту – де не було ніякої агітації, лише сказано два слова, що бібліотека зібрана за підтримки кандидата – були зібрані працівники культури й освіти. Їм, напевно адміністрацією, було сказано не допустити нас у школи для подібних виступів! – повідомила Валентина Коваленко.

Назви сіл депутат облради називати відмовилась, «щоб не підставляти працівників освітніх закладів, які дорожать своєю роботою».

– Якщо ми говоримо кожного дня про чесні вибори, то треба було б, щоб всі були у рівних умовах. В одній з Білозірських шкіл на батьківські збори був запрошений кандидат у народні депутати Віктор Тимошенко (суперник Семиноги по округу №198 – ред.). То це хіба нормально?.. – обурилась Валентина Коваленко.

Інформація про перешкоджання доступу до навчальних закладів обурила голову Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба.

– Тут присутні всі голови райдержадміністрацій і районних рад… Я, Євгене Мироновичу (Влізло – голова Черкаської РДА; до Черкаського району входить, зокрема, село Білозір’я, – ред.) не очікував від вас, що таке може бути. Значить Тимошенку дали дозвіл, а Семинозі – ні! Ви б розібралися, хто звідки, якщо вже робите щось в себе в районі! Так же неможливо! Повинен бути вільний доступ! Скарг я не приймаю! Самі особисто будете відповідати! У нас немає заборон по доступу до колективів тощо! Кандидати мають змогу спілкуватися з ким хочуть, а люди можуть спілкуватися з тими, з ким вони хочуть! Зрозуміло? – запитав Сергій Тулуб у Євгена Влізла, що стоячи вислуховував зауваження.

– Так, – тихо відповів Євген Миронович.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Сонька Золотая Ручка 18.10.2012 08:47
Нехай краще БЮорисич скаже, коли в школах інтернатах проплатять за їжу, фінансування закрили, а як і за що будуть харчуватись діти в цих установах. Оце покращення так покращення...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Комуніст 16.10.2012 22:54
І вмієте ж писати, якщо захочете! Особливо кінцівочка:"– Так, – тихо відповів Євген Миронович." Шедеврально! З такою формою подачі матеріалу навіть зміст статті відходить десь на задній план. А там, до речі, прізвище одного з кандидатів в нардепи аж чотири рази "ненароком" згадується. Справді, є чого повчитися у "Прочерку".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Титр 16.10.2012 21:40
А в черкаських школах, вчителів "добровільно" зганяють на зустріч з ............До речі після роботи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Марго 16.10.2012 13:41
Цирк на дроті!Тому у Семиноги і рейтинг 3 %! Буде Влізлу, що Тимошенка прогавив!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 кактус 16.10.2012 12:48
;-) В одній з Білозірських шкіл на батьківські збори був запрошений кандидат у народні депутати Віктор Тимошенко (суперник Семиноги по округу №198 – ред.). То це хіба нормально?.. Капець, шановна Коваленко, так це і є виборча боротьба!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100