реклама

реклама

Депутати Черкаської облради 2 грудня з другої спроби ухвалили рішення позбавити мандата Олександра Вельбівця, який представляє фракцію "За майбутнє", пише Суспільне.

09fb6be6575dd839

Олександр Вельбівець все-таки склав мандат. Депутати повторно поставили на голосування питання та підтримали його.

Нагадаємо, на засіданні сесії Черкаської обласної ради 2 грудня депутати мали проголосувати за дострокове складання мандату Олександром Вельбівцем. Проте сам депутат попросив зняти це питання з розгляду.

"Зараз для мене така велика дилема, що мої колеги з приводу цього рішення організували великий процес. Це, мабуть, найголовніше питання сесії обласної ради — складання мандату депутата Вельбівця. Можливо для когось це має таке велике значення, що я навіть сам не уявляв. Здавалося б, звичайне процедурне питання, але його на президії поставили першим, з цього приводу була дискусія про те, чи маю я право далі брати участь у сесії. А питання там не прості, можливо колеги упереджують себе від якихось питань.

Ну і ще одне питання — я є ініціатором звернення, яке буде розглядатися вкінці порядку денного, і його поставили під сумнів, чи мають його право розглядати депутати. І ви знаєте, мене насправді це гойднуло у своєму такому "залізобетонному" переконанні скласти повноваження, але дилема була в тому, що кому це так сильно хочеться зробити з цього цирк. Зараз з'являються чутки про те, що я не хочу брати участь у голосуванні з приводу "церковних" питань, чи ще чогось боюсь. Скажу відверто — я людина завжди — принципова, чітка, не двозначна, свою позицію озвучую і ніколи її не боявся озвучувати, не залежно від того, як сприйме це суспільство чи мої колеги", — розповів про свою позицію Олександр Вельбівець.

Питання з розгляду не зняли, проте рішення про складання мандату не було ухвалено, оскільки "За" проголосували не достатньо депутатів.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Алекс 03.12.2022 21:34
Хай мер поїде на стадіон де 5 годин хлопчики за рахунок бюджету ганяють м'ячики коли відсутнє освітлення на вулицях!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Гриша 03.12.2022 20:56
Лісовий це наше все
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 ЮЗР 03.12.2022 08:12
А Карась,Трынькие ,Макатычан и Ко..Неужели тоже пойдут на войну ;-) Представляю как Карась .......................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 Алекс 02.12.2022 22:57
Депутати голосують за мандати .ґЛюди!!!!За кого ми голосували???їм неї чим зайнятись
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Бувший 02.12.2022 20:13
Не вірю, що Вельбівець, Лісовий готові йти в полумья війни. Бачили Добкіна з мінами, Ляшка з автоматом, щось вони знають, це їхній тоталізатор і вони планують виграти. Хочеться помилитеся, але не вірю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Бувший 02.12.2022 20:08
Вау
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100