реклама

реклама

У Вінниці відкрилося регіональне представництво Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими – Консультаційний центр Центрального регіону

Фахівці Консультаційного центру пройшли навчання у громадській приймальні при Координаційному штабі в Києві. Головним завданням центру є надання інформаційно-консультативної та необхідної профільної підтримки сім’ям полонених та зниклих безвісти військовослужбовців.

c98a705130716d5f

“Тепер близькі та родичі військовополонених та зниклих безвісти за особливих обставин, які проживають у Вінницькій, Житомирській, Чернівецькій, Хмельницькій та Черкаській областях, зможуть отримати всі необхідні послуги без далеких поїздок”, — підкреслив керівник Робочої групи Координаційного штабу Андрій Юсов.

Координатором Консультаційного центру призначено депутатку Вінницької міської ради Юлію Приймак.

“Наша головна місія – повернення та обмін українських військових та цивільних з полону. У нас працюють юристи, психологи та консультанти, які надаватимуть допомогу сім’ям зниклих безвісти військовослужбовців і сім’ям тих, хто загинув. Ми залучили представників військових та силових структур: це СБУ, прокуратура, поліція, військкомати та Сили оборони”, – зазначила керівниця Консультативного центру Центрального регіону Координаційного штабу Юлія Приймак.

У Консультаційному центрі Центрального регіону буде можливість як отримати консультацію по телефону, так і записатися на особисту зустріч.

Телефон приймальні Консультаційного центру Центрального регіону:

0800200606

Час роботи: з 09:00 до 18:00 з понеділка по п’ятницю

Адреса Консультаційного центру Центрального регіону:

21000, м. Вінниця, вул. Театральна, 15 (прийом за попереднім записом).

Центр базується у Вінниці, однак зона обслуговування покриває ще 4 області: Хмельницьку, Чернівецьку, Житомирську та Черкаську, йдеться на сайті

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100