реклама

реклама

Прожектор, який планують придбати за кошти міського бюджету, є дуже потужним. Підрозділи протиповітряної оборони будуть використовувати його під час збиття "Шахедів", пише smila-ua.

2023-03-01-prog

Попередньо військові вибробували цей світловий пристрій і переконались, що він їм підходить. Промінь прожектора б'є на дуже велику відстань, дуже яскравий і гарно висвічує навіть об'єкти в нічному небі.

На закупівлю прожектора з міського бюджету Смілянської громади виділили 60 тис. грн. Наразі ним буде користуватись одна із військових частин, що дислокується неподалік міста. За потреби згодом будуть закуповувати ще такі пристрої.

Ці прожектори українського виробництва, зазначив міський голова Сергій Ананко. Промислові потужності знаходяться у Білій Церкві. Раніше (до війни) на цьому виробництві виготовляли прилади для зовнішнього освітлення, наразі перейшли на виготовлення саме таких прожекторів для ППО.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Петрович 03.03.2023 11:16
Прожектори використовували для боротьби з єрапланами ще на початку ХХ-го сторіччя. Краще б київський "Радар" розробив якесь електронне наведення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100