реклама

реклама

17 березня «нові власники» трьома автомобілями прибули до офісу ТОВ «Красногірське», що в селі Антипівка, Золотоніського району. Невідомі люди проникли на територію і стали господарювати. Про це повідомила власниця сільськогосподарського підприємства Ольга Полозова, пише vikka.ua.

красногірське


За її словами, першим на територію зайшов чоловік. Він знав, куди йти. Адже, маючи певний інструмент, зайшов до серверної, де забрав всі електронні носії. Надалі працівників  підприємства зібрали в одній із кімнат, забрали у них мобільні телефони. Нині «нові власники» із новим директором перебувають на території підприємства.

ТОВ «Красногірське» – сільськогосподарське підприємство, яке має потужний земельний банк та вирощує велику рогату худобу. Основним власником, який володіє понад 90% статутного капіталу, є Ольга Полозова – дружина відомого на Золотоніщині підприємця Віктора Полозова.  У 2021 році підприємство, згідно фінансових звітів, завершило із прибутком у 42 млн грн.

«Ми вважаємо, що це рейдерське захоплення. Адже за один день було проведено кілька перереєстрацій підприємства у Дніпрі, Кропивницькому і навіть на Кіпрі. Нові власники стверджують, що нібито я подарувала свою частку. Нині власником є Інна Небесна. Вона є керівником кількох десятків підприємств по всій Україні», – розповіла Ольга Полозова в коментарях журналістам сайту vikka.ua.

336451351_115071694855527_1381226808367085420_n

На місце викликали поліцію. За словами місцевих жителів, завдяки втручанню правоохоронців «не пролилася кров». Нині відкрите кримінальне провадження. Завдяки цьому старим власникам вдалося через суд накласти арешт на активи підприємство та кошти, які перебували на рахунку.

На захист родини Полозових уже виступила Асоціація виробників молока та Золотоніська районна влада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100