Наприкінці минулого тижня голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб побував у санаторії «Україна». Під час візиту очільник області оглянув лікувально-діагностичний та спальний корпуси, а також поспілкувався з персоналом та гостями закладу.

Директор «України» Вікторія Буланова розповідає, що заклад працює з 1958 року, а після введення в дію лікувально-діагностичного корпусу перепрофільований як санаторій.

– У нас вже дуже довгий шлях розвитку, маємо різноманітні напрацьовані методики лікування. Ми намагаємося зробити усе можливе, аби наші пацієнти почували себе комфортно і отримали бажаний ефект від лікування, – сказала Вікторія Іванівна.

Нині в санаторії відпочиває близько 100 осіб, хоча заклад розрахований на 205. Відтак з проханням посприяти у розширенні діяльності, закупівлі нового обладнання та забезпеченні стабільної роботи для працівників, керівництво санаторію звернулося до голови Черкаської облдержадміністрації.

– Зараз ми працюємо над новими програмами очистки організму, розробляємо естетичні програми для жінок та закуповуємо нове обладнання, – запевнила Вікторія Буланова.

Очільник області оглянув басейн санаторію, фізіотерапевтичний кабінет, гідромасажні ванни та зауважив, що, на його думку, санаторій дійсно потребує оновлення обладнання та розширення послуг.

– Ми домовилися із керівництвом та працівниками закладу про розширення медичних послуг, які вони надаватимуть, що призведе до збільшення кількості відвідувачів. Хоч сьогодні санаторій заповнений лише на 50%, та потреба у цьому закладі є. І не лише у черкащан, але й у жителів інших областей. Тому ми зробимо все можливе, щоб збільшити привабливість санаторію, – сказав Сергій Борисович.

Очільник області також додав, що вже створено робочу групу, яка за 2 тижні відпрацює низку пропозицій щодо подальшого розвитку санаторію «Україна» та об’єднання його потужностей з реабілітаційним центром «Астра».

Потому голова ОДА відвідав ЧШК, де також зустрівся з трудовим колективом та обговорив існуючі проблеми. За словами працівників, колишній гігант промисловості, сьогодні лише на 20% використовує свої потужності, крім того, людей турбувало питання підвищення заробітної плати, транспортного сполучення до заводу та збільшення попиту на продукцію комбінату.

Сергій Борисович пообіцяв посприяти у вирішенні проблем підприємства та доручив відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації вивчити питання попиту на продукцію комбінату, канали збуту та механізми компенсації витрат на енергоносії.

Що ж стосується проблеми транспортного сполучення, то очільник області пообіцяв, що це питання буде вирішено вже протягом двох тижнів, зазначає прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Серпень 29.10.2012 20:08
Нє, ну може він чимось там і цікавився, але про справжню причину цих вояжів тут ні слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100