реклама

реклама

24 квітня відбулося відкриття благодійної виставки «Мистецтво Перемоги». Це - виклик до дії, спрямований на допомогу нашій армії у важкій боротьбі з російськими загарбниками.

photo_2023-04-25_19-16-04

Організаторами цієї виставки є Громадська організація «Наш Батальйон» у співпраці з ГС “Центр розвитку бізнесу” та компанією «Bon Boisson».

photo_2023-04-25_19-16-00

Головною принадою цього заходу є унікальні артоб'єкти - артилерійські гільзи 155-го калібру, укладки, зберігачі порохового снаряда та сталеві піддони бойового заряду. Арти та все інше розмальовано майстринями Черкас.

photo_2023-04-25_19-16-07

Долучились учні, зокрема, ансамбль гітаристів старших класів «Есперанто» Черкаської дитячої школи мистецтв ім. Валентина Талаха,  які створили живу музику і разом з нею патріотичний настрій. Дитяча художня школа ім. Данила Нарбута представила дивовижні картини. Талановиті художники відтворили унікальну історію та розпис, що зберігає пам'ять про кожну важливу мить у розвитку нашої країни. Можна придбати брошки ручної роботи від талановитої майстрині Тетяни Великої. Є можливість зробити невеликі донати та забрати плакат додому. Також можна побачити дивовижні пластилінові поробки, які створили пенсіонери Черкаського пансіонату.

photo_2023-04-24_19-50-34

Виставка, яку створили наші художники – є  не лише демонстрацією унікальних артоб’єктів - це ще й меморіал тих, хто захищав нашу державу і мирне населення.

Вікторія Топчай коментує: «Я волонтер ГО « Наш Батальйон» і ми спільно з центром розвитку бізнесу і нашим партнером «Bon Boisson» компанією Віталія Крупки провели ось таку благодійну виставку, призначену саме для допомогти нашим захисникам, воїнам ЗСУ. Всі зібрані кошти з цієї виставки будуть спрямовані на тактичну медицину, баггі, та на авто для наших захисників. Діти та талановиті художники Черкас втілили свою неповторну суть в розмалюванні гільз, які є нашими головними експонатами. Пізніше проведемо благодійний аукціон і виручені кошти підуть на ЗСУ».

photo_2023-04-25_19-16-03 (2)

Завітати на виставку можна до 5 травня за адресою: вул. Дашковича, 19, ТРЦ «Хрещатик», мінус другий поверх, ХАБ «ВСІ СВОЇ».

Владислава Капелюшна

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100