У Черкаській митниці на базі митного поста «Черкаси-Південний» було проведено День відкритих дверей для студентів Черкаського державного бізнес-коледжу.


Під час візиту студентів до митного поста погода зустріла їх дощем, але це не завадило діалогу між начальником митного поста та гостями.

Митники намагалися розповісти відвідувачам як найбільше цікавої інформації про роботу митниці та показати свою роботу зсередини. Студенти почали знайомство з Черкаською митницю з історії її створення. Також дізналися, що таке інформаційний термінал, єдине вікно та поспілкувалися з інспекторами, які здійснюють митне оформлення вантажу, побачили на власні очі, як проводиться митний огляд вантажу, що прямує за кордон. Багато питань цікавили хлопців та дівчат, зокрема, де саме готують спеціалістів для роботи митній службі України.


Гостям було цікаве все, але найбільшу увагу притягнув до себе пес-митник Норд, який також був присутній на митному огляді та виконував свій службовий обов’язок, повідомляє прес-служба установи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100