Громадські приймальні Володимира Зубика, який нині перемагає на виборчому окрузі №195, працюватимуть у трьох райцентрах та в Черкасах. Про це кандидат-самовисуванець розповів у ексклюзивному коментарі «Прочерку» за підсумками виборчої кампанії. Приймальні буде розташовано в центрі Чигирина, Драбова, Чорнобая та Черкас. Тут працюватимуть в першу чергу кваліфіковані юристи, котрі зможуть розібратися зі скаргами людей та надати фахову пораду.

Сам Володимир Зубик планує приїздити на округ щонайменше два рази чи раз на місяць.

– Будуть працювати мої помічники, які з Києва приїжджатимуть частіше і зможуть частково вирішувати ті проблеми, котрі не вдається вирішити на місцях, – каже Володимир Володимирович. – Залучатимуться відповідні організації, втручатимусь і я особисто як майбутній депутат від округу.


Нині, за даними, оприлюдненими на сайті ЦВК, Володимир Зубик набрав на виборах понад 43% голосів.

Сам переможець перегонів відзначає, що найкраще його підтримав Чигирин, а от результатами по Черкасах дещо неприємно здивований. Вважає, що люди його підтримали в першу чергу тому, що він довів: приходить до них не з порожніми обіцянками, а з конкретними справами.

– Люди зрозуміли, що за мною конкретні справи. Ті соціальні угоди, які я підписав, передбачають реалізацію дуже серйозних інфраструктурних проектів у районах та в обласному центрі. І це не просто папірець, чи чергове «трюкачество». Люди зрозуміли, що основне – попереду. І я як депутат вирішуватиму їхні першочергові проблеми. Що буде зроблено дороги, підведено газ, що в місті буде побудовано колектор. Люди повірили в те, що вони будуть захищені від свавілля і утисків з боку службових осіб, чиновників. А щоб вони переконалися, що за мною не просто слова, не пусті обіцянки, я пішов чесним шляхом і реагував на проблеми своїх співвітчизників, не відкладаючи їх на завтра чи на післязавтра, а допомагаючи ще до дня виборів, – зауважує Володимир Зубик.

Переконує: незважаючи на різні результати його підтримки в різних населених пунктах, усі взяті зобов’язання буде виконувати.

– Відповідно до соціальних угод, я взяв на себе певні зобов’язання, які записано на папері. І там не вказано, що якщо результати будуть кращими чи гіршими, то буде більша чи менша увага до громад і територій. Я буду виконувати свої обіцянки, – запевняє пан Володимир.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100