реклама

реклама

Народний депутат України від «Батьківщини» Микола Томенко засуджує пасивність своїх колег-мажоритарників від Черкащини. Про це він повідомив на сьогоднішній прес-конференції.

– Якщо сказати коректно, що таке більшість наших мажоритарних депутатів, то в суспільно-політичному сенсі вони 0 німі, соціально-економічному – глухі, а в історико-культурологічному – сліпі, – оцінив черкаських народних обранців Микола Томенко.

Нардеп пояснює пасивність своїх колег «тотальною залежністю від генеральної лінії партії та лінії голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба».

– У мене – 407 депутатських звернень, з них близько 150 – черкаські. Це означає, що люди скаржаться, що їх незаконно побили, посадили… А отже – треба виступати проти місцевої влади, прокуратури, міліції. Хто ж із мажоритарників буде це робити, якщо у них була політична угода з Тулубом? А в Києві ж так само: як вони будуть виступати проти Генпрокуратури чи уряду, якщо, наприклад, не сплатили 7 млн податку? Щоб проти них кримінальну справу відкрили? – зазначив Томенко.

Між тим він запевнив, що серед мажоритарників спілкується з деяких позицій із Віктором Тимошенком.

– Треба віддати йому належне, тому що за принциповими законопроектами голосує з нами, – наголосив Микола Томенко.

Крім того, у Верховній Раді серед мажоритарних депутатів він співпрацює з Омеляном Парубком.

– Із ним ми спілкуємося у частині допомоги деяким об’єктам, тому що це все ж таки черкаська людина. Звичайно, як партія скаже, так він і голосує. Але з точки зору «вибивання» коштів ми кілька депутатських звернень з ним направляли по-земляцьки, – розповів Томенко. – По партійній лінії ми ще з Геращенко (Ірина Геращенко – нардеп від «УДАРу», – ред.) працюємо, та Сиротюком (Юрій Сиротюк – нардеп від ВО «Свобода», – ред.), які закріплені за Черкащиною. А от з мажоритарниками іншими не бачу сенсу співпрацювати. Вони нічого не вирішують, а в мене ж питання такі: змусити владу слухати людей. Вони мені не союзники в цьому…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100