реклама

реклама

Після учорашньої трагедії у Києві, коли люди загинули від уламків ворожих ракет біля зачинених дверей укриття черкаські депутати вирішили проінспектувати, чи не доведеться жителям нашого міста  у разі небезпеки «поцілувати замок» на дверях захисних споруд.

Ініціаторами перевірки стала фракція «Європейська солідарність». Кожен депутат протягом дня без попереднього узгодження з власниками та балансоутримувачами відвідав укриття на своєму окрузі.

photo_2023-06-02_17-32-12

«Жахливо усвідомлювати, що на другому році повномасштабного вторгнення люди гинуть від ворожих ракет через те, що просто не можуть потрапити до зачиненого укриття… Учора така трагедія сталося в Києві. Подібне не повинно повторитися в Черкасах! Тому й виникла ідея перевірити. На жаль, більшість укриттів в Черкасах знаходяться в приватній власності. Сьогодні більшість укриттів виявилися відчиненими, або їх відчиняли дуже оперативно. Але фізично об’їхати усі просто не встигли. Та й перевірка була денною. Тому звертаюсь до власників та керівників усіх установ з проханням ще раз перевірити готовність ваших відповідальних осіб до швидкого реагування на повітряні тривоги, особливо вночі. Адже у разі трагедії, відповідати перед законом будете саме ви!»,  – узагальнив результати спонтанної перевірки голова фракції «ЄС» Сергій Кудактін у коментарі виданню.

photo_2023-06-02_17-30-17

Сподіваємося, що оперативність відмикання окремих сховищ буде такою ж і уночі під час повітряної тривоги.

Нагадуємо, що перелік укриттів можна дізнатися зателефонувавши до оперативної служби Черкаської міської ради: тел:1505 (зі стаціонарних телефонів) і 050 464 6060 (з мобільних). Також таку інформацію надають в поліції за номером 101.

photo_2023-06-02_17-33-31

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100