реклама

реклама

Колона проїхала головною вулицею Черкас, сигналячи і та з увімкненою "аварійкою".

Колона проїхала головною вулицею Черкас, сигналячи і та з увімкненою "аварійкою".

Колона з близько сотні автомобілів 25 листопада заблокувала основну транспортну артерію Черкас – бульвар Шевченка – у знак протесту проти Податкового кодексу. До акції приєдналися водії служб таксі Черкас та підприємці з громадської правозахисної організації «Актив Черкащини».

Як і обіцяли напередодні учасники протесту, під час вранішньої двогодинної акції вони з гаслом «Ні – Податковому кодексу!» проїхалися від площі 700-річчя до вулиці Крилова, після чого знову-таки по бульвару Шевченка повернулися на Соборну площу. Свій рух колона супроводжувала автомобільними сигналами. На антени машин водії пов’язали жовто-блакитні стрічки. Зупинилися протестувальники навпроти будівлі обласної державної адміністрації. Цікаво, що учасники акції поскаржилися на працівників ДАІ, які знімали їхні номери на відеокамеру. Мовляв, учасники колони Правила дорожнього руху не порушували, тож не знають, за що їх штрафувати.

Учасники акції протесту підписали резолюцію – вимоги до Президента Віктора Януковича і передали документ голові Черкаської обладміністрації Сергію Тулубу. До людей вийшов начальник Головного управління інвестиційно-інноваційної політики, підприємництва та зовнішніх зносин облдержадміністрації Дмитро Виноградов. Він пообіцяв передати резолюцію губернатору та запевнив водіїв, що ДАІ їх не штрафуватиме.

Підприємці вимагали накласти вето на Податковий кодекс, а також відправити у відставку Кабінет міністрів на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим. «Ми вимагаємо врахувати думку підприємців при подальшому розгляді Податкового кодексу У Верховній Раді», – сказав координатор акції протесту Костянтин Стратілатов.

Усі машини завершили свій автопробіг біля Будинку рад, де підприємці передали резолюцію губернатору

Усі машини завершили свій автопробіг біля Будинку рад, де підприємці передали резолюцію губернатору

Нагадаємо, що 18 листопада Верховна Рада прийняла Податковий кодекс, а 19 листопада внесла до нього зміни. Всі ці дії Ради супроводжувалися багатотисячними акціями протесту в Києві. Серед протестувальників були і тисячі черкащан. Мітинги у столиці продовжуються і нині.


реклама

Коментарі  

 
+10 #1 Анна 25.11.2010 23:13
машин такси было больше ста, лично сама считала, молодцы! полностью поддерживаю
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100