Літо у розпалі! І в цей час ми завжди намагаємося кудись поїхати, щоб відпочити, побачити щось нове. На жаль, через повномасштабне вторгнення окупантів сьогодні це зробити може далеко не кожен. Однак, життя триває, а для багатьох молодих людей скоро настане час обирати майбутню професію.

Саме тому ГО «Молодіжне об'єднання Нове покоління Кам'янщини» у партнерстві з компанією Scatec Ukraine (ТОВ «Чиста Енергія – 2011») організували поїздку до Музеїв науки Львова та Києва для 15 підлітків Кам’янської громади. Для учасників ця мандрівка була абсолютно безкоштовною: компанія оплачувала проїзд, квитки до закладів та харчування.

IMG_4786

Скористатися такою унікальною можливістю могли всі бажаючі хлопці, які навчаються у 8-10 класах закладів загальної середньої освіти. Основним критерієм відбору став мотиваційний лист. Дітей супроводжували голова ГО «Молодіжне об'єднання Нове покоління Кам'янщини» Антон Юрченко та фахівчиня зі зв'язків з громадськістю ТОВ «Чиста Енергія – 2011» Ольга Бойчук.

У Львові на екскурсантів чекав незабутній інтерактивний маршрут, де кожен зміг проїхатися у боліді, побудувати греблю, потопити крейсер Москва, позмагатися у віртуальній реальності, поводити трамваєм, зробити гігантську мильну бульбашку, побувати у серці урагану, пограти на барабанах, покермувати роботами. Також юнаки відвідали океанаріум та історичні місця Львова.

IMG_4574

Столиця зустріла кам'янчан по-справжньому літньою спекою та насиченою програмою. Так, зокрема, хлопці відвідали центральний офіс компанії Scatec в Україні. Директорка компанії Аліна Свідерська поспілкувалася із екскурсантами, поділилася своєю історію успіху, розповіла про цінності компанії та найважливіші якості працівників й показала як працюють її співробітники.

Опісля цього хлопці пройшлися центром столиці та попрямували на

кількагодинні дослідження у Перший державний Музей науки» Малої академії наук України. Тут кожен зміг відчути себе дитиною та власноруч доторкнутися до багатьох сучасних винаходів, розглянути під мікроскопом різні поверхні, покататись на велосипеді з квадратними колесами, побачити свій голос та перевірити швидкість реакції.

Організатори впевнені, що ця поїздка стане яскравою й незабутньою подією в житті дітвори та допоможе багатьом учням у виборі майбутньої професії.

Лідія КСЕНОФОНТОВА,

членкиня ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100