реклама

реклама

Секретний брифінг для вибраних журналістів вчора провело керівництво управління МВС Черкаської області. На брифінг запросили виключно представників двох черкаських телекомпаній, і більше нікого. Чому, питаєте? – Правильно, щоб не ставили «Нєправільниє вапроси». Бо єдиною темою брифінгу було виправдання дій «Беркута» на Канівській ОВК, пише сайт «Про головне».

Не дивлячись на дуже «виважений» відбір учасників брифінгу серед черкаських журналістів, начальник обласного управління МВС, генерал Валерій Дерновий на брифінгу не з’явився. Головну партію міліцейської арії «нєвіноватая я…» із явною неохотою виконував заступник начальника обласного УМВС, полковник міліції пан Корсун.

За його версією подій, «беркутівці» не штурмували приміщення ОВК, і до кімнати із бюлетенями геть не підходили, а лише забезпечили прохід голови ОВК до приміщення. А от камери відоспостереження чітко зафіксували, як «беркутівці» у масках рвуться до кімнати із бюллетенями…

Дивіться також ВІДЕО.

Друга частина ВІДЕО.

Третя частина ВІДЕО.

Твердив пан Корсун і про те, що голова ОВК Максим Онищенко ніякої печатки зовсім не брав, і навіть не думав, а тільки по протокол приходив. Але ж очевидці подій, серед яких і депутати ВР бачили, що Оніщенко і справді забрав печатку. Так само брехнею є і заява про те, що під час штурму ОВк ніхто із мирних громадян не постраждав.

- Я сам був на місці події і бачив, що ніяких потерпілих там не було. Всі дії міліціонерів були у межах закону, — твердив пан Корсун.

Читайте також: Міліція заспокоює, що ніхто з них не постраждав через перипетії в Каневі

Мабуть, опозиціонерам штурм ОВК наснився. А тій бабці, яку як лантух «беркутівці» відкинули від ганку аж до ліхтарів, і яку потім відвезла до лікарні «Швидка допомога», теж привиділось? І тим кільком людям, які після нападу «беркутів» із травмами різної тяжкості звертались по медичну допомогу, теж все приверзлось?!

Від «Прочерку»: Наше видання також не запрошували на вчорашню прес-конференцію до Івана Корсуна, тож подати власну інформацію, а не передрук, ми не змогли...

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Сміла 09.11.2012 22:56
Ну і що? Де сенсація? Де побиття людей, засняте на камери? Де сльозогінний газ, про який волає опозиція? Що за відео? Якісь люди спокійно заходять і виходять. Пшик. Сенсації не вийшло))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Нетолерантний 09.11.2012 17:09
Корсун - мусор!
Канівські події - прямий наслідок того, що цей мусор не відповів за побиття молоді в Умані 25 вересня 2011 року.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Просто знаю... 09.11.2012 15:50
Дерновий злякався і послав Корсуна відповідати за ті накази які сам давав "Беркуту"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100