реклама

реклама

З нагоди 32-ї річниці Незалежності України в Черкасах відбулися урочисті заходи. Цього року їх було перенесено з міркувань безпеки. У ході проведення міський голова Анатолій Бондаренко нагородив відзнаками черкасців різних професій. Містян вшанували за відвагу, мужність, самовідданість наших громадян, їх вірність українському народу і нашій країні.

IMG_8009

У міському будинку культури ім. Кулика зібралися представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, військовослужбовці, волонтери, медичні працівники тощо.

Вони переглянули архівне відео внесення державного прапора України до зали засідань Верховної Ради 24 серпня 1991 року.

Затим вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих та невинно вбитих під час російсько-української війни.

«Найбільша цінність нашого міста – це люди: працьовиті, миролюбні, активні, патріотично налаштовані. Дякую черкасцям за те, що з перших днів повномасштабного вторгнення стали на захист нашої батьківщини. Сьогодні перед нами стоїть завдання спільно, об’єднавшись усією громадою, робити все можливе для наближення перемоги України», – звернувся до містян очільник громади.

IMG_8148_4

Під час урочистостей Анатолій Бондаренко нагородив черкасців міськими відзнаками. Серед них – медалі «За сумлінну працю», нагрудні знаки «За мужність і героїзм», подяки та цінні подарунки міського голови, грамоти виконавчого комітету Черкаської міської ради.

У такий спосіб людей відзначили за вагомий особистий внесок у життя громади, захист України та підтримку обороноздатності держави, професійні здобутки, за волонтерську працю й патріотичну позицію.

Про це повідомляє пресслужба ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+12 #3 юра 31.08.2023 08:29
У тохи прикид просто абзац.Відчувається лисянський стиль... :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Алекс 31.08.2023 03:30
Гойда!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Історик 30.08.2023 20:54
Всіх не купиш...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100