реклама

реклама

Наразі на Черкащині триває Всеукраїнська акція «Олімпійська книга», в рамках якої загальноосвітні заклади області мають можливість отримати безкоштовно спортивний інвентар та різноманітну літературу на олімпійську тематику.

Головною метою акції є пропаганда олімпійського руху, здорового способу життя та поширення ідей олімпізму на Черкащині. адже олімпійська освіта сьогодні є не тільки важливим фактором розвитку олімпійського руху в Україні, а й могутнім засобом вирішення стратегічних завдань, що стоять перед державою, і, насамперед, важливим компонентом гуманітарного виховання, спрямованого на формування в українців фізичного і морального здоров’я, навичок здорового способу життя, залучення їх до занять фізичною культурою та спортом, передовсім – підростаючого покоління.

В рамках акції, за ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області на базі обласної дитячої бібліотеки було створено постійно діючий куточок – «Олімпійська книга». За підтримки директора бібліотеки Лідії Ушакової також була оформлена виставка «Олімпійська книга». Були розроблені методичні плани проведення зустрічей з учнями загальноосвітніх шкіл області, під час яких буде вивчатись історія міжнародного і національного олімпійського руху, відбудуться зустрічі з олімпійцями, провідними спортсменами та ветеранами спорту Черкащини.

Відділення НОК України в Черкаській області звертається до керівників загальноосвітніх шкіл та організаторів фізичної культури і спорту підтримати Всеукраїнську акцію «Олімпійська книга» та активно посприяти пропаганді олімпійського руху на Черкащині. Про це інформують у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100