реклама

реклама

Учора о 17.30 до Канівського управління МНС надійшло повідомлення про те, що у селі Беркозівка в одному із житлових будинків сталася пожежа.

Займання помітив випадковий перехожий. Увірвавшись до помешкання, молодий чоловік переніс господаря із охопленого вогнем ліжка до безпечного місця.

У той же час на боротьбу з вогнем поспішили сусіди. Спільними зусиллями пожежу було ліквідовано ще до прибуття рятівників.

Пожежні, які прибули за викликом на місце пожежі, повторно обстежили помешкання та загасили окремі осередки вогню. Лікарі швидкої допомоги надали постраждалому першу медичну допомогу і доставили його до районної лікарні. Чоловіка з опіками нижніх кінцівок та тулуба ІІ-ІІІ ступенів було госпіталізовано. Причиною займання став недопалок, який 58-річний чоловік, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, впустив на ліжко.

Прес-служба Територіального управління МНС у Черкаській області наголошує на тому, що паління у нетверезому стані може стати причиною пожежі та призвести до трагічних наслідків.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100