реклама

реклама

Кандидат в народні депутати по виборчому округу №197 Богдан Губський не планує оскаржувати в суді рішення ЦВК про перевибори. Натомість в разі проведення повторних виборів на ВО №197 Богдан Губський готовий взяти в них участь.

Про це «Прочерку» повідомила прес-служба кандидата.

Нагадаємо, як раніше повідомляв «Прочерк» з посиланням на власні джерела «Коментарів», кандидати у депутати Тетяна Засуха, Богдан Губський та Віктор Пилипишин планують оскаржити в суді рішення ЦВК про перевибори.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія визнала неможливість встановлення достовірних результатів виборів у 5 одномандатних округах: № 94, 132, 194, 197, 223. Крім того, ЦВК визнала необхідність проведення повторних виборів у цих округах.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Сеня Рудик 18.11.2012 09:55
визнати результати МОЖЛИВО!!! потрібна тільки воля
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Петр 13.11.2012 12:03
Я не можу зрозуміти висновок- Центральна виборча комісія визнала неможливість встановлення достовірних результатів виборів у 5 одномандатних округах: № 94, 132, 194, 197, 223. Крім того, ЦВК визнала необхідність проведення повторних виборів у цих округах. Як це не можливо? На кожній дільниці члени ДВК основний склад з ПР, як би вони не називались, то вони ж підписували протоколи і передавали їх у свої штаби, були спостерігачі, які теж підписали і отримали протоколи. То невже 4 протоколи, які здали в ОВК більше, чим 24 протоколи членів ДВК і майже ще стільки спостерігачів нічого не значать? Тоді вихід один-сажати в тюрму членів ДВК або членів ОВК. ХТО З НИХ НАФАЛЬШУВАВ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100