реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради від "Європейської Солідарності" та заступник командира 118 бригади Черкаської тероборони Руслан Батир на сесії міської ради звинуватив своїх колег по фракції Сергія Кудактіна та Сергія Рубана у порушенні закону та ухиленні від мобілізації. Він зачитав звернення до керівництва партії "ЄС" та попросив, аби їх виключили зі списків, пише Про все

В знак протесту Руслан Батир заявив, що поки немає рішення по колегах, він сам призупиняє своє функціонування як депутат від "ЄС".

Bez-miann-y-1

"Вважаю негідною ані депутата, ані чоловіка намагання Сергія Рубана уникнути мобілізації. Гидкими виглядають спроби Сергія Кудактіна, шляхом маніпуляції та зловживанням депутатським мандатом уникнути сплати багатомільйонних боргів своєї приватної компанії перед громадою Черкас. Прошу дати оцінку та виключити зі списків політичної сили цих панів. До того часу, як бойовий офіцер, не маю морального права знаходитися під керівництвом даних осіб та змушений призупинити свою роботу у складі фракції "Європейська Солідарність", - сказав Батир.

У відповідь Сергій Кудактін звинуватив Руслана Батира у роботі на людей, які хочуть "посунути" його та Сергія Рубана. Щодо боргів, Кудактін запевнив, що частина з них вже виплачена.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Местный 28.09.2023 19:01
Ох и гниды
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Куд... ах какой хороший 28.09.2023 11:54
депутан! Плачет вместе с каллегом, сранку до ночи, над срубанным по лёгкому. Долги полностью выплакать хотят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100