Цікавий висновок зробили аналітики всеукраїнського проекту «Владометр», порівнюючи передвиборні програми різних партій і кандидатів.

Як розповів керівник проекту Тарас Фролов на прес-конференції у Черкаському прес-клубі, в ході розгляду програм, виявилося, що у ВО «Свобода» та в Комуністичної партії України вони схожі.

– В економічній частині збігаються 8 пунктів із 12-ти, – розповів пан Фролов. – Ми поставили це питання пану Тягнибоку. Він сказав, що це брехня, потім сказав, що це помилка. А через два дні на «Українській правді» з’явився лист свободівця Ігоря Мірошниченка з висновками якогось львівського економіста, де він звинувачує «Владометр» у непрофесійності.

За словами експерта, якщо уважно читати передвиборні програми, у них можна знайти «дивовижні речі».

Цікава історія була також на округах № 224 та 225 у Севастополі. У мажоритарників від Партії регіонів Павла Лебедєва та Вадима Колесніченка програми збігаються на 50%.

– Там навіть речення однакові з однаковими словами. Це свідчить про ставлення до виборця, коли кандидат дозволяє собі як школяр переписувати програму. Або вони разом пишуть. Не знаю, як це відбувалося, але виглядає це не дуже красиво, – коментує пан Фролов.

На якусь реакцію щодо цього вже не сподівається, бо обидва регіонали пройшли до Парламенту.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100