Всеукраїнський проект «Владометр» розпочав аналізувати обіцянки кандидатів-мажоритарників, які висувалися на виборах до Верховної Ради.

Як розповів керівник проекту Тарас Фролов на прес-конференції у Черкаському прес-клубі, серед черкаських округів звернули увагу на кандидатів по округах № 194 та 197, де результати виборів залишилися невизначеними.

– У Жуковської і Булатецького програми містять обіцянки загальноукраїнського рівня. А от у парі Губський – Даценко, в Даценка більшість обіцянок стосується області. Так він обіцяє побудувати сміттєпереробний завод, говорить про реконструкцію аеропорту, – коментує Фролов.  – У Губського дуже гарно написана програма, але дуже широко. Там 8 чи 9 розділів, але вони не містять конкретних обіцянок. Тому нам буде дуже важко перевірити, яким чином пан Губський їх виконає, якщо потрапить до Верховної Ради. Даценка буде перевірити значно легше.

Загалом, як аналізує експерт, усі мажоритарники ВО «Свобода» подали до ЦВК однакові програми, написані за шаблоном. Програми від «Батьківщини» мають дві частини – клятву не виходити з фракції і обіцянки щодо власне округу.

– У цій частині 50 відсотків обіцянок стосується загалом України. У такому разі нам важко оцінити реальність виконання тим чи іншим депутатом обіцянок, бо він бере на себе дуже великі зобов’язання. У самовисуванців – дві крайності. Перша – я зміню Україну, що абсолютно непропорційна до їхніх можливостей, або ж вони зосереджуються виключно на окрузі, який представляють, – розповідає пан Фролов.

реклама

Коментарі  

 
+11 #1 Сміла 15.11.2012 18:26
А що Даценко? Перев**тень політичний - то довіреною особою у Кучми був, то хаяв Юльку і Яценюка, а то возомнів себе депутатом? Шо він тому округу дасть? "хороший с*кс і чашку кави"? як писав в одному із власних стіхоплєтєній?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100