реклама

реклама Делікат

реклама

Із першого грудня на роликах можна буде кататися на новому ролердромі, що відкриється на мінус третьому поверсі (підземні приміщення) торговельно-розважального центру «Хрещатик-сіті». Про це пишуть «Вечірні Черкаси».

– Улітку ми катаємося біля «Дружби народів» та «Дніпроплази», але під кінець осені у всіх ролерів міста виникає питання, де ж тренуватися взимку. Ми були дуже раді, коли дізналися, що в Черкасах відкриють справжній ролердром, – ділиться 20-річний черкаський ролер Олександр Русанов. – Наскільки я знаю, там буде достатньо площі для всіх. Зможуть кататися діти, дорослі, початківці та професіонали. Хотілося б влаштовувати змагання і показові виступи. Думаю, у нас будуть глядачі, бо, коли ми займаємося на вулиці, перехожі зупиняються, щоб подивитися.

Чимало жителів міста купує ролики дітям, але через погане асфальтне покриття у місті практично ніде кататися. Це і надихнуло черкащанина Івана Черненка на створення ролердрому в Черкасах.

– У мене в самого двоє дітей, у них є ролики, але кататися на них ніде. Тому мені захотілося відкрити у Черкасах ролердром із хорошим покриттям, яке ми, до речі, замовили з Голландії, – ділиться Іван Черненко. – Окрім того, замовили 80 пар якісних роликів та захист: наколінники, налокітники, шоломи, щоб діти і дорослі могли прийти до нас – покататися, розважитися.

На новому ролердромі жителі міста зможуть кататися на власних роликах або ж узяти їх напрокат. Вартість квитка разом із прокатом роликів, за попередніми підрахунками, складатиме 30-40 грн. Дитячий квиток коштуватиме дешевше. Іван Черненко запевняє: за ці гроші відпочивальники зможуть кататися, поки стане сил. Ніхто нікого не виганятиме. Окрім того, тут постійно чергуватиме медперсонал. Площа ролердрому становитиме 500 квадратних метрів, тож водночас тут зможе кататися до ста людей.

Працюватиме ролердром із 11 до 23 години. У ранковий час вартість квитків буде нижчою. До того ж, заплановані акції для дітей та постійних відвідувачів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100