реклама

реклама

Уже кілька днів поспіль черкащани мають нагоду «апробовувати» новий роледром, що урочисто відкрили минулої суботи в ТРЦ «Хрещатик-Сіті» на мінус третьому поверсі, інформує «Черкаський спорт».


Роледром вміщає понад сотню людей водночас, адже його площа становить 500 квадратних метрів. Серед відвідувачів закладу можна побачити чимало спортсменів.

– Як не соромно зізнатися, але тільки вчуся кататися на роликах, – говорить танцівниця Анастасія Слобадянюк. – Думала, що це легко, а за годину скільки синців набила. Хоча і звикла в танцях до навантажень, але, зізнаюся, тут без підмоги – нікуди. Планую ходити сюди на новорічні свята. Адже тоді мало тренувань, а катання на роликах дозволяє спалити чимало калорій.

Випробувати свої сили «на колесах» мають змогу всі охочі щодня з 11.00 до 23.00. Для тих, хто боїться стати на ролики самотужки, постійно працюють інструктори. Вартість квитка на новому роледромі у будні для малечі становить 15 гривень, а для дорослих – 20 гривень. У вихідні дні – для дітей (до 12-ти років) – 20 гривень, для дорослих – 25 гривень.

Якщо ж у відвідувачів немає власних роликових ковзанів, їх можна взяти напрокат за 20 гривень. Але, за словами ініціатора створення роледрому Івана Черненка, перевагою нової споруди є те, що черкащани матимуть змогу кататися на ньому без часових обмежень.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ЛеБурже 13.12.2012 23:02
наверное прикольно в столб вьехать по неопытности :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100