реклама

реклама

Відбулася робоча зустріч з керівниками територіальних громад Черкаського та Золотоніського районів під головуванням першого заступника голови Черкаської обласної військової адміністрації Наталії Кравченко.

Тема зустрічі «Місцеві бюджети: інструменти наповнення, пріоритети витрачання».

Наповнення бюджетів;

Використання бюджетних коштів.

395961071_660842282855620_519175657127958348_n

Участь у заході взяли заступник голови Черкаської ОДА Олександр Турченяк, перший заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Роман Хоменко, директор Департаменту фінансів Черкаської ОДА Вікторія Диченко а, в. о. начальника Головного управління Державної податкової служби України у Черкаській області Володимир Жаврід, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Олександр Супряга, начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Черкаській області Сергій Никопаненко, голови територіальних громад Черкаського та Золотоніського районів та інші.

Під час зустрічі було обговорено питання, що стосуються надходжень до місцевих бюджетів, джерел їх наповнення та розподілу в умовах воєнного стану з дотриманням виконання вимог Державної казначейської служби для забезпечення стабільності та фінансової безпеки району. Проаналізовано поточний стан виконання бюджетів місцевих громад Черкаського та Золотоніського районів.

Під час свого виступу Наталія Кравченко наголосила на важливості ефективного управління бюджетом та визначення пріоритетних цілей фінансування задля підтримки Сил оборони та розвитку громад

Про це пише Черкаська РДА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100