На контролі прокуратури Черкаської області перебуває хід проведення перевірки в порядку ст. 97 Кримінально-процесуального кодексу України, яка проводиться прокуратурою міста Умані, за зверненням Лисак Л.В. щодо незаконних дій працівників міліції стосовно її сина Карбовського Р.М.

Нагадаємо, що постраждалий хлопець стверджує, що троє оперуповноважених Уманського міськвідділу міліції вивезли його з чорним пакетом на голові до Старобабанського лісу, де прикували до дерева та били гумовим кийком. Намагаючись зґвалтувати його кийком, правоохоронці вимагали підписати зізнання у викраденні червоних «Жигулів».

Наразі прокуратурою вживаються заходи до повного, всебічного та об’єктивного дослідження обставин за вказаним фактом, після чого буде ухвалене рішення відповідно до вимог чинного законодавства, повідомляє прокуратура області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 Серпень 16.11.2012 16:00
Тільки нехай в прокуратурі пам*ятають, що тепер за цією історією дуже уважно слідкує дуже багато народу- і простого, і непростого, у якого давно руки чешуться показати закон в дії "для поднятия имиджа власти".Схоже, цього разу шоб*а в погонах вляпалася по-дорослому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100