реклама

реклама

5 листопада в Україні відзначають День соціального працівника. З нагоди професійного дня міський голова Анатолій Бондаренко і його профільна заступниця Марина Гаркава привітали працівників Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради та вручили відзнаки.

398880984_645512484402537_3715688227485572139_n

Департамент соціальної політики Черкаської міської ради є найбільш чисельним виконавчим органом Черкаської міської ради, метою діяльності якого є забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення, соціальної політики міської влади, спрямованої на надання додаткових соціальних гарантій жителям м. Черкаси за рахунок коштів міського бюджету, задоволення потреб територіальної громади м. Черкаси у соціальних послугах. У департаменті соціальної політики працюють понад 160 людей.

Статистично кожен третій мешканець міста за віком, станом здоров'я, соціальним становищем, іншими обставинами потребує соціального захисту та підтримки. Найбільшої уваги та підтримки потребують такі категорії: особи з інвалідністю, в тому числі діти з інвалідністю, особи похилого віку, внутрішньо переміщені особи, сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах в зв’язку із безробіттям та малозабезпеченістю, багатодітністю, станом здоров’я.

Зважаючи на воєнний стан в Україні окремою категорією, на яку спрямована сьогодні увага усіх працівників департаменту, є сім’ї загиблих та зниклих безвісти Захисників та Захисниць України.

398871067_645512461069206_658529799975795291_n

«Ця професія пов’язана зі щоденною роботою з Людьми і для Людей. Щиро вітаю всю галузь і кожного працівника з професійним святом! Дякую за ефективну реалізацію міської соціальної політики, підтримку і допомогу містянам! Бажаю сил, стійкості, емпатичності і особистих гараздів!», - говорить Марина Гаркава.

«Ваша робота — це не тільки професія, це місія, яка проявляється в любові та турботі про інших. Ваша безмежна відданість та пильність у наданні допомоги і підтримці тим, хто потребує, робить наше місто кращим місцем для всіх.

Ви — справжні герої, і ваша робота неоціненна для підтримки гідності та гармонії в країні.

Бажаю вам завжди мати силу, енергію та натхнення для подолання всіх труднощів у вашій благородній справі», - зазначає Анатолій Бондаренко.

 Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100