реклама

реклама Делікат

реклама

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянули близько 30 питань з життєдіяльності міста.

400620565_781061977161642_3378597994397201407_n

Зокрема, погодили проєкт рішення Черкаської міської ради про перейменування вулиці Сурікова на вул.лейтенанта Мукана. Остаточно перейменування має затвердити рішення сесії міської ради.

Підтримали зміни до Програми протидії тероризму. Згідно із ними, запланували виділити у наступному році 14 млн грн. на необхідні речі для нашої СБУ. Робота служби безпеки – одна зі складових обороноздатності нашої держави. Адже вони не лише ведуть боротьбу зі зрадниками та агентами рф, а й виконують важливі завдання на передовій.

Підтримали зміни до Програми реалізації заходів цивільного захисту. Відповідно до них, передбачено надання субвенції 390 тис.грн нашим рятувальникам для розроблення ПКД для будівництва укриттів цивільного захисту.

Продовжили на два роки дію програми стимулювання педагогічних працівників дитячих садочків. Завдяки їй педпрацівники отримували надбавки у розмірі 21% посадового окладу, що дозволило призупинити відтік педагогічних кадрів.

Підтримали проєкт рішення міськради «Про затвердження міської програми з надання стипендій для реалізації проектів у галузі культури на 2024-2028 роки». Це сприятиме підтримці різноманітних новаторських творчих ідей і якісних мистецьких проектів.

Утворили комісію для передачі на баланс КП «МСК «Дніпро» прожекторного освітлення від ГО «Українська асоціація футболу». Таке оновлення сприятиме проведенню змагань та тренувань на нашому стадіоні на більш високому рівні.

«Працюємо далі для територіальної громади Черкас! Дякую збройним силам за захист територіальної цілісності і суверенітету України і за кожен новий день у тилових Черкасах», - зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Де розбійник справа? 07.11.2023 19:36
Втік таки за високі гори з всим, чим встиг прибарахлитися для свого мєлкого?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100