Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний ознайомив міністра оборони США Ллойда Остіна та Верховного головнокомандувача Обʼєднаних Збройних сил НАТО в Європі, командувача Збройних сил США в Європі генерала Крістофера Каволі з обстановкою на фронті.

Як передає Укрінформ, про це головнокомандувач повідомив у Фейсбуці.

«Важливий візит в Україну Міністра оборони США Ллойда Остіна та Верховного головнокомандувача Обʼєднаних Збройних Сил НАТО в Європі, командувача Збройних Сил США в Європі генерала Крістофера Каволі», - написав він.

photo_2023-11-20_20-23-38

Крім того, Залужний повідомив, що під головуванням міністра оборони України Рустема Умєрова, разом із начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою взяли участь у перемовинах з американськими партнерами.

«Доповів про обстановку на фронті. Детально обговорили спільні плани у короткій, середній та довгостроковій перспективах. Окремо зупинилися на потребах та технологічних рішеннях, які посилять наші спроможності на полі бою», - підкреслив головнокомандувач.

Шаптала Сергій Олександрович народився у Костянтинівці тоді ще Смілянський район Черкаської області, брав безпосередню участь в боях за Дебальцеве. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького 3 ступеня, Званням Герой України з врученням ордена «Золота Зірка».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 1 22.11.2023 12:52
А чому не запросили самого Анатолія Васильовича????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100