реклама

реклама Делікат

реклама

Подружжя Ісакієвих з Черкас відсвяткувало залізне весілля – 65-ту річницю спільного життя. До привітань дітей та онуків приєднався і голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб. Він передав «молодятам» телевізор, букет троянд та побажання у доброму здоров’ї відсвяткувати й 100-річний подружній ювілей.

Подружжя – родом з Полтавщини, там ще в 1947-му році побралися і жили в селі Батьки, доки чоловік не пішов служити до армії. Потрапивши на службу до Черкас, Трохим Олександрович забрав до себе й дружину. Тут живуть і донині.

Незважаючи на побутові та життєві перипетії, вони й досі з ніжністю дивляться одне на одного, а чоловік постійно пригортає до себе дружину, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

І хоча всього було на життєвому шляху подружжя, вони не вважають його визначним: 

– Зразкове одне тільки те, що ми так довго разом, а все інше було, як у людей. То й розказувати багато не треба, – перебиває доньку, яка з захватом розповідає про батьків, Трохим Олександрович.

Пригадують лише з посмішкою, як молодий Трохим, перший гармоніст на хуторі, постійно відмовлявся від наречених, яких йому сватала мати, бо хотів бути тільки з Марією. І таки домігся свого.

 У тата запальний характер, а от мама дуже поступлива – перемовчить, а потім знову мир-злагода, – пояснює секрет сімейного щастя батьків донька Надія Трохимівна, а потім додає: – Усього було між батьками, але ніколи не було зради чи іншої неправди. Одного разу лише тато маму обманув: коли знайомилися, сказав, що ровесник, хоча насправді на два роки молодший.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100