реклама

реклама Делікат

реклама

Провладна депутатська більшість на сьогоднішній сесії Черкаської міськради не зважилася дати доручення міському голові на підготовку рішення та винесення на розгляд міськради питання про дострокове припинення повноважень секретаря міськради, «регіонала» Віктора Горкуна.

Нагадаємо, секретаря міськради звинувачують у зловживанні владою під час виборчої кампанії. Публічно оприлюднив звинувачення депутат міськради, соціаліст Олександр Радуцький. Віктор Горкун мав проблеми через так звану «соціальну угоду» його авторства між кандидатом у нардепи Володимиром Зубиком і головами комітетів самоорганізації населення.

На сьогоднішній сесії депутат Наталія Даньковська поінформувала, що відповідне питання було вивчене в комісії з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики, регламенту, інформації, законності та правопорядку.

– Ми розглянули викладені у зверненні Олександра Радуцького факти, заслухали інформацію секретаря міськради та інших підписантів угоди. Комісія дійшла висновку, що секретар міськради під час укладання угоди перевищив свої повноваження. З метою більш детального вивчення питання з’ясування правових підстав для підписання угоди, комісією були надані доручення юридичному управлінню підготувати правовий висновок щодо дій секретаря міськради та підготувати проект рішення щодо дострокового припинення повноважень Віктора Горкуна. Вивчивши надані юридичним управлінням матеріали, комісія дійшла висновку, що у них не було відповіді по суті, – зазначила Наталія Даньковська.

Читайте також: Одарич і сам не знає, як ставитися до «соціальних угод» Горкуна

Тож депутатська комісія вирішила просити міськраду дати доручення меру Сергію Одаричу підготувати та винести на розгляд міськради рішення про дострокове припинення повноважень секретаря міськради Віктора Горкуна.

Однак «за» проголосували тільки депутати від опозиції. Провладна більшість у складі Партії регіонів та Партії Вільних Демократів не підтримали відповідний запит. Лічильна комісія довго рахувала результати голосування.

– Лічильна комісія мабуть не виспалася сьогодні, – зауважив Сергій Одарич.

У підсумку результати голосування були озвучені такі: за -11, утрималося – 18, проти – 21. Секретар міськради Віктор Горкун може спокійно працювати далі…

реклама

Коментарі  

 
0 #5 антон 03.12.2012 09:24
автовокзал на себя приватизировал, дали возможность еще кры....ть что нибуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Галина 23.11.2012 15:40
Боже який він гнилий цей Горкун? Сміх тай годі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Знающий 22.11.2012 13:07
Дважды судимый президент,судим ый начальник милиции - Дерновой, а тут какое-то нарушение присяги! Конечно оставят на должности! )))) И смешно и грустно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 кактус 22.11.2012 12:56
регіанали своїх не здають. принцип банди. Це не де***крати на чолі з ющенком
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Делишки... 22.11.2012 12:50
Знову ............ оставили при посаді...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100