реклама

реклама

У міського голови Черкас Сергія Одарича ще не сформувалася чітка думка щодо дій секретаря міськради Віктора Горкуна, через які останнього можуть зняти з посади. Про це мер повідомив журналістам сьогодні під час прес-конференції.

За словами Сергія Одарича, минулого тижня збиралася профільна комісія міської ради з питань місцевого самоврядування, депутатської етики та розглянула це питання, однак остаточного рішення не винесли.

Нагадаємо, секретаря міськради звинувачують у зловживанні владою під час виборчої кампанії. Віктор Горкун має проблеми через так звану «соціальну угоду» його авторства між кандидатом у нардепи Володимиром Зубиком і головами комітетів самоорганізації населення.

Присутність Горкуна під час підписання цієї угоди Сергій Одарич оцінює позитивно. За словами мера, такі угоди є нормальною практикою. Мовляв, вони передбачені Законодавством України.

Читайте також: «Регіонала» Горкуна депутати не чіпатимуть до наступної сесії

Однак є і інший аспект цього питання. Зокрема, кілька керівників мікрорайонів стверджують, що Горкун «не зовсім коректно наполягав на підписанні цих угод».

– Десь за кимось їздили, витягували з лікарні, возили печатки і таке інше… Якщо це дійсно мало місце, то я вважаю такі дії некоректними, – прокоментував мер.

Також він висловив сподівання, що цього тижня комісія ще додатково поспілкується з тими особами, які брали участь у підписанні цих угод.

– Після цього питання можна буде винести на сесію міськради, – сказав Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Платон 12.11.2012 20:14
Горкун, злазь з вишні...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Johnny 12.11.2012 19:01
Некорректные действия - очень мягкая оценка вышеописанных телодвижений месье Горкуна. Этот цирковой номер Горкун еще будет оправдывать тем, что действовал по принуждению, под угрозой физической расправы находясь в состоянии аффекта после получения справки из всем известной лечебницы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Resto 12.11.2012 18:51
В автобусном парке!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Resto 12.11.2012 11:44
Горку жил,Горкун жив,Горкун будет жить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100