реклама

реклама

5cad0e7b0d1e99a13d2773ef19e36e8f Найбільшу відвідуваність, а це до ста тисяч переглядів у 2023 році отримала новина на «Прочерку» про податок на город. Абсолютний рекорд відвідуваності за рік.

Мова була про те, що у 2023 році власники земельних паїв та користувачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення сплачуватимуть новий податок. Українці робитимуть внесок за ділянки площею від 50 соток. Стало відомо, скільки доведеться віддавати державі за свій город.

Як щодо інших найвідвідуваніших новин на черкаському сайті ПРОЧЕРК?

На другому місці новина також стосується економіки. Це матеріал про припинення діяльності найбільшої ферми: Грибне і компостне виробництво компанії Верес в Каневі Черкаської області з липня 2023 припинило виробництво.

Третє місце за новиною про те, що ДБР розслідує справу побиття чоловіка працівниками Територіального центру комплектації в Черкасах. Відео інциденту з камер спостереження поблизу торговельного центру з’явилося в Мережі напередодні, коли військовослужбовці ТЦК намагалися вручити чоловікові повістку на вулиці. На подію відреагували і в Центрі комплектації, і в Міністерстві оборони.

Четверте місце за відвідуваністю протягом 2023 року має наступна новина: У місті Кам’янка екологи знайшли величезну у Черкаській області ділянку з червонокнижними квітами

П’яте місце: В Умані та Корсунь-Шевченківському знову виявили кримінальні ТЗ

Першій п’ятірці дихає в спину матеріал про те, що у мережі обговорюють міланський лук дружини ексголови Черкаської ОДА Скічка.

Окрім того, досить велику відвідуваність в десятки тисяч переглядів мають новини про загиблих захисників України, про водопілля, про зарплату голови ОВА Ігоря Табурця.

Серед дуже відвідуваних новин на сайті також наступні публікації:

Канівській ГАЕС заважає хата жителя с. Бучак. Його виселяють

У Свидівку, щоб подолати дорогу, треба шукати човен (ФОТО)

Повідомлено про підозру працівникам медзакладу Черкас, які завдали збитків на суму понад 1 млн грн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Що читають у Черкасах: 10 найпопулярніших регіональних медіа

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100