реклама Делікат

За фактом незаконного проникнення до приміщення,  де зберігалася виборча документація ОВК №197 проводиться перевірка, інформує прес-служба прокуратури області.

Канівським РВ УМВС України в Черкаській області проводиться огляд місця події за заявою керуючого справами виконавчого комітету міської ради щодо пошкодження дверей приміщення, де зберігалася виборча документація окружної комісії виборчого округу №197.

Після проведення огляду місця події, слідчим зазначена заява та встановлені відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування.

Як повідомлялося раніше, у ніч з четверга на п'ятницю у Каневі невідомі розгромили приміщення міського архіву, в який нещодавно передали виборчі бюлетені із «проблемної» 197 окружної виборчої комісії.

Раніше на позачерговій сесії Канівської міської ради депутати прийняли звернення до Генпрокуратури з вимогою розслідувати факти фальсифікацій.

Як відомо, 5 листопада ЦВК визнав неможливим встановлення достовірних результатів голосування в округах № № 94, 132, 194, 197 і 223 у зв'язку з численними порушеннями.

За результатами публічного підрахунку голосів в окрузі №197 кандидат від Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Леонід Даценко переміг Богдана Губського з перевагою у понад 4 тисячі голосів.

Між тим ОВК 197 назвала переможцем Губського...

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Виборець 24.11.2012 00:31
Оскільки, згідно з нормативною базою архівної діяльності, приміщення цих установ мають бути забезпеченні охоронною сигналізацією, то незрозуміло, чому міліція не відреагувала на протязі 3-х хвилин з моменту спрацювання і не затримала зловмисників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Делишки... 23.11.2012 16:51
Так без ихнего прямого участия погром этот не возможен...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100